Δήμος Μαρκοπούλου – Νέο κάλεσμα διαμαρτυρίας Κυριακή 12/7 στις 19.00 στο Παλαιό Σούπερ Μάρκετ «Γέγος»

129
Δείτε όλες τις ειδήσεις του porto-rafti.gr και στο TWITTER κάντε κλικ στον σύνδεσμο: twitter.com/GrRafti
0
(0)

ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12-07-2020

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, σας καλεί στην συγκέντρωση – διαμαρτυρία για την μεταφορά των λυμάτων του παραλιακού μετώπου του Δήμου Σαρωνικού στην θάλασσα της Χαμολιάς, την Κυριακή 12-07-2020 και ώρα 19:00 στο Πόρτο Ράφτη στο παλαιό Super Market «ΓΕΓΟΣ».

Όλοι μαζί ενωμένοι να διατρανώσουμε την άρνησή μας στο σχεδιασμό – επιλογή της ΕΥΔΑΠ. Όχι στην μεταφορά των λυμάτων του Σαρωνικού στην Χαμολιά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

Σ.Σ. porto-rafti.gr. Το κάλεσμα δεν αναφέρει τίποτα περί κλεισίματος δρόμου, θεωρούμε λοιπόν ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο μιας και θα ταλαιπωρήσει άδικα τον τοπικό πληθυσμό, σε κάθε περίπτωση οι γνώστες του οδικού δικτύου του Πόρτο Ράφτη είναι καλό να χρησιμοποιήσουν εσωτερικούς δρόμους προκειμένου να φτάσουν χωρίς ταλαιπωρία στον προορισμό τους.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Αριθμός ψήφων: 0

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Δήμας Μαρκοπούλου οργανώνει εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη μεταφορά των λυμάτων του Σαρωνικού στη Χαμολιά. Ίσως σωστά. Θα πρέπει συγχρόνως, όμως, να εξηγήσει στους κατοίκους της περιοχής (μόνιμους και παραθεριστές) τι ενέργειες κάνει για τη μεταφορά των λυμάτων του παραλιακού μετώπου του Πόρτο – Ράφτη και γιατί έχουν βαλτώσει τα έργα αποπεράτωσης του αποχετευτικού του δικτύου για πάνω από μια δεκαετία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ