Δήμος Μαρκοπούλου – Αντικατάσταση τμήματος εσωτερικού δικτύου ύδρευσης μήκους 4,7 χιλιομέτρων

101
5
(1)

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 υπεγράφη, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Υ.ΔΟΜ., Δημητρίου Κολιαβασίλη, η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Κωνσταντίνου Δ. Αλλαγιάννη και της αναδόχου εταιρείας «ΚΟΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ», για την εκτέλεση του έργου: «Αντικατάσταση Τμήματος Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης πόλεως Μαρκοπούλου», συνολικής δαπάνης 708.499,99€.

Το έργο αφορά στην αντικατάσταση υφιστάμενων αγωγών από σωλήνες αμιαντοτσιμέντου του δικτύου ύδρευσης του Μαρκοπούλου συνολικού μήκους 4,7 χιλιομέτρων και την κατασκευή δευτερεύοντος αγωγού μήκους ενός χιλιομέτρου για τα σύνδεση των ιδιοκτησιών.

Πρόκειται για ένα έργο που θα δώσει λύση σε επαναλαμβανόμενα προβλήματα που επέφεραν οι συχνές ζημιές του δικτύου, αποκαθιστώντας την εύρυθμη υδροδότηση του οικισμού του Μαρκοπούλου.

Οι αγωγοί που θα αντικατασταθούν βρίσκονται στο κέντρο της πόλης του Μαρκοπούλου και ειδικότερα στις οδούς:

  • Χαραλάμπους Νικολάου,
  • Παπαδημητρίου,
  • Γ. Πίνη,
  • Δ. Σωτηρίου και στη
  • Λεωφ. Πόρτο Ράφτη.

Σημειώνεται δε, ότι το νέο δίκτυο θα κατασκευαστεί εντός 8 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, με σωλήνες μη πλαστικοποιημένου πολυβινυλοχλωριδίου και με τρόπο που δε θα καταστρέψει το υφιστάμενο και υπό λειτουργία δίκτυο.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Αριθμός ψήφων: 1

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ