Δήμαρχος Μαρκοπούλου – «Υπερβολική η απόφαση του σφραγίσματος της πλαζ στο Αυλάκι, εξάντλησαν την αυστηρότητα τους»

714
Δείτε όλες τις ειδήσεις του porto-rafti.gr και στο TWITTER κάντε κλικ στον σύνδεσμο: twitter.com/GrRafti
0
()

«Ήρθαν οι αρμόδιοι της Αρχής, έλεγξαν, οι αποστάσεις ήταν εντάξει και σύμφωνα με τα τετραγωνικά έπρεπε στην παραλία να βρίσκονται 220 άτομα και ήταν 237. Δηλαδή, 17 άτομα παραπάνω», δήλωσε ο δήμαρχος Μαρκόπουλου στο «Εκτός Γραμμής» για το λουκέτο στην πλαζ «Αυλάκι».

«Οι ελεγκτικές αρχές εξάντλησαν την αυστηρότητά τους», δήλωσε ο δήμαρχος Μαρκόπουλου, Κ. Αλλαγιάννης, μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα αναφορικά με το λουκέτο που μπήκε στη δημοτική πλαζ «Αυλάκι» στο Πόρτο Ράφτη, καθώς έπειτα από σχετικό έλεγχο βρέθηκαν παραπάνω λουόμενοι από το επιτρεπόμενο όριο.

«Ήρθαν οι αρμόδιοι της Αρχής, έλεγξαν, οι αποστάσεις ήταν εντάξει και σύμφωνα με τα τετραγωνικά έπρεπε στην παραλία να βρίσκονται 220 άτομα και ήταν 237. Δηλαδή, 17 άτομα παραπάνω», τόνισε ο κ. Αλλαγιάννης.

Όπως είπε, οι υπεύθυνοι εξήγησαν στους ελεγκτές ότι τα παραπάνω άτομα είναι νεαροί που δεν πληρώνουν αντίτιμο και πηγαίνουν στην πλαζ δια θαλάσσης, δηλαδή κολυμπώντας από διπλανή παραλία. «Δεν δέχτηκαν και ο δήμος υπέβαλε ένσταση», είπε ο δήμαρχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Δύο οι θάνατοι λουόμενων στο Πόρτο Ράφτη εντός δύο ημερών. Τι αναφέρει το λιμενικό

Η πλαζ θα παραμείνει κλειστή μέχρι την εκδίκαση της ένστασης.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ