Β φάση – Πάλι δεν θα καλυφθούν όλα τα κενά εκπαιδευτικών. Χαμηλώνουν οι προσδοκίες για αριθμό προσλήψεων

2027
5
(2)

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί η β’ φάση προσλήψεων αναπληρωτών την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπαιδευτικής ιστοσελίδας e-wall που προέρχονται από τον εκπαιδευτικό Πατρέα, εστάλη η εγκύκλιος για καταγραφή λειτουργικών κενών για τη Β’ Φάση με προθεσμία καταχώρισης των σχετικών στοιχείων από τις Διευθύνσεις, η Δευτέρα 20/9/2021 και ώρα 10:00 π.μ. και για τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης η Τρίτη 21/9/2021.

* Ανακοίνωση προσλήψεων την Παρασκευή 24/9.

* Οι προσλήψεις Γενική και ΕΑΕ και στις 2 βαθμίδες θα είναι κοντά στις 10.000.

* Θα περιλαμβάνει ΖΕΠ και Τμήματα Ένταξης, αλλά “όχι” ιδιαίτερες προσλήψεις για Παράλληλη Στήριξη (αναμένουμε να τρέξει για τη ΔΔΕ Α’ Αθήνας που δεν πήρε καμία παράλληλη στην Α’ Φάση και όπου αλλού δημιουργήθηκε πρόβλημα).

* Θα συμπεριληφθούν ΣΜΕΑΕ και Τ.Ε.

* ΠΕ70 γενική εκτιμούμε 1300-1500 περίπου.

* Θα περιλαμβάνει ΔΥΕΠ και ΜΝΑΕ (Το Πρόγραμμα Μια Νέα Αρχή ΕΠΑΛ*), καθώς και ένα νέο πρόγραμμα ” κενά αποκλειστικά και μόνο για το Γυμνάσιο” στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΠΑ «Εφαρμογή της καινοτόμας δράσης “ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ” σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Πρέβεζα - Παρέμβαση εισαγγελέα για γονείς που δεν στέλνουν παιδιά στο σχολείο. 2 οικογένειες τα έστειλαν

Να σημειωθεί εδώ, ότι εάν επιβεβαιωθούν οι ανωτέρω πληροφορίες, τα κενά στα σχολεία δεν θα καλυφθούν πλήρως δεδομένου ότι σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα, και λαμβάνοντας υπόψη τους 11.700 διορισμούς και τις προσλήψεις αναπληρωτών της Α΄ φάσης ανέρχονται ανάμεσα στις 12 – 15.000 καθώς φέτος θα υπάρχει αυστηροποίηση στις άδειες των ευπαθών ομάδων.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Αριθμός ψήφων: 2

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ