Βουλευτής προτείνει αξιολόγηση εκπαιδευτικών από γονείς ανώνυμα με… SMS όπως κλείνουμε ραντεβού εμβολίου

1185
2.3
(3)

«Θα είναι πραγματικά πολύ καλό να έρχεται στον γονιό ένα μήνυμα και να του υπενθυμίζει αν θέλει προαιρετικά να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις του Υπουργείου Παιδείας για την αξιολόγηση του δασκάλου του παιδιού του»,

υποστήριξε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κ. Μπούμπας κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων

Ακολουθεί η τοποθέτηση του Βουλευτή Κ. Μπούμπα και μέλους της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων «

Απέναντι στην αξιολόγηση ο αποδέκτης είναι το παιδί και ο γονέας. Ο γονέας στην Ελλάδα είναι ένας μικρός βασιλιάς ο οποίος ενδιαφέρεται για το παιδί του. Από το νηπιαγωγείο το ρωτάει: «Έφαγες καλά; Σας μίλησε σήμερα η δασκάλα; Πέρασες καλά; Θέλεις να πηγαίνεις στα σχολείο;»

Το παιδί είναι ο πιο αυστηρός αξιολογητής.

Αρχίζει ο γονιός από την πιο μικρή ηλικία το νηπιαγωγείο και το Δημοτικό και όσο ανεβαίνει ηλικιακά η κρίση περνάει στον φοιτητή. Φανταστείτε στο ψηφιοποιημένο κράτος που έχουμε και έρχονται αλλεπάλληλα μηνύματα στους πολίτες όπως, κάντε το εμβόλιο σε 5 μέρες, πότε είναι το ραντεβού σας με το συγκεκριμένο κέντρο εμβολιασμού να γίνει κάτι τέτοιο και στην εκπαίδευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Στην 13η θέση της WTA η Μαρία Σάκκαρη, άλμα στην κατάταξη για Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ

Θα είναι πραγματικά πολύ καλό να έρχεται στον γονιό ένα μήνυμα και να του υπενθυμίζει αν θέλει προαιρετικά να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις του Υπουργείου Παιδείας για την αξιολόγηση του δασκάλου του παιδιού του:

Είστε ευχαριστημένος από την συμπεριφορά του δασκάλου; Είναι χαρούμενο το παιδί σας όταν γυρίζει από το σχολείο; Δεν υπάρχει πιο δημοκρατικό και πιο ακριβοδίκαιο!

Πιστεύω ακράδαντα σε αυτή την αξιολόγηση. Ο μαθητής και ο γονιός που είναι οι αποδέκτες των υπηρεσιών της εκπαίδευσης, είναι οι καλύτεροι αξιολογητές»

fresh-education

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 2.3 / 5. Αριθμός ψήφων: 3

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ