Βουλή-Ηλικιωμένος ζήτησε την άρση ασυλίας Βελόπουλου διότι η κρέμα που του πούλησε δεν προκάλεσε στύση

156
5
(2)

Με 250 ψήφους κατά, όσοι και οι παρόντες βουλευτές που ψήφισαν, η Ολομέλεια της Βουλής, απέρριψε το αίτημα για άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου.

Σημειώνεται ότι ομόφωνα και η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής είχε εισηγηθεί την μη άρση ασυλίας του κ. Βελόπουλου, η υπόθεση του οποίου αφορούσε μήνυση εναντίον του από έναν ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος υποστήριζε ότι «του έδωσε μια κρέμα για τη στύση και δεν είδε αποτέλεσμα».

Ειδικότερα, η κατηγορία αφορούσε στο αδίκημα της αντιποίησης του ιατρικού επαγγέλματος με αφορμή αυτά που κατά το παρελθόν έχει παρουσιάσει ο κ. Βελόπουλος στις τηλεοπτικές του εκπομπές ως ιατρικά προϊόντα.

Σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση από τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Λύσης, ο μηνυτής επιθυμούσε να ενταχθεί προεκλογικά στο κόμμα.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Αριθμός ψήφων: 2

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ