Αυτά είναι τα 7 βήματα που απομένουν για τους μόνιμους διορισμούς. Πότε τα ονόματα των διορισθέντων

1714
4.8
(6)

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των διορισθέντων εκπαιδευτικών μετά την τη σημερινή κλήρωση όπου και θα δημοσιευθούν οι νέοι πίνακες σε ΦΕΚ.

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση του Δημήτρη Μπράτη, αμέσως μετά την δημοσίευση των νέων πινάκων θα εκδοθεί και η πρόσκληση ενώ έως και τις αρχές Αυγούστου θα αναρτηθούν και τα ονόματα των διορισθέντων εκπαιδευτικών.

Όπως ενημερώνει η ομάδα των Αναπληρωτών Δασκάλων, θα διοριστούν 1.524 δάσκαλοι αλλά δεν είναι σίγουρο μέχρι ποιον αριθμό θα φτάσει ο πίνακας καθώς αυτό εξαρτάται από τις περιορισμένες ή μη επιλογές περιοχών των υποψηφίων.

Η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση για τους ισοβαθμήσαντες των ανωτέρω κλάδων θα διενεργηθεί σήμερα στις 17:00 στην αίθουσα της Ολομέλειας του ΑΣΕΠ.

Λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό και του μεγάλου αριθμού των ισοβαθμησάντων, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να παρακολουθήσουν την κλήρωση σε απευθείας μετάδοση από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  "Αιτία πολέμου" για συνδικαλιστές της εκπαίδευσης η ηλεκτρονική ψηφοφορία. Η πλατφόρμα ZEUS καλεί μέλη εφορευτικών επιτροπών σε επιμόρφωση

Η ηλεκτρονική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί, από το ΑΣΕΠ με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) – Διόφαντος, το οποίο ανέλαβε τον σχεδιασμό, υλοποίηση, διαχείριση και λειτουργία της εφαρμογής λογισμικού ηλεκτρονικής κληρωτίδας.

Για να μπορέσουν οι ισοβαθμούντες των ανωτέρω κλάδων να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής κλήρωσης, θα πρέπει να γνωρίζουν τον αύξοντα αριθμό της σειράς κατάταξης που έχουν στον οικείο πίνακα του κλάδου τους.

Τα 7 βήματα

1.Θα γίνει σήμερα η κλήρωση(ξεκίνησε στις 17.00). Στη συνέχεια θα δημοσιευθούν σε ΦΕΚ οι τροποποιημένοι πίνακες(θα έχουν εξετασθεί και οι αιτήσεις θεραπείας).

2.Στη συνέχεια θα υπογραφεί και θα σταλεί για ΦΕΚ η πρόσκληση δήλωσης περιοχών για διορισμό.Σε κάθε περιοχή θα αναφέρονται και τα κενά.

3.Αμέσως μετά τη δημοσίευση της πρόσκλησης θα ανοίξει το σύστημα για 5-7 ημέρες για να γίνουν οι δηλώσεις .

4.Σε δυο -τρεις μέρες μετά τη λήξη της ημερομηνίας δηλώσεων θα ανακοινωθούν τα ονόματα και σε ποια περιοχή διορίζεται ο καθένας.Αυτό αναμένεται να γίνει ως τις αρχές Αυγούστου.Περίπου,ως τις 5 Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Μετακινήσεις εκπαιδευτικών σε περιοχές που βρίσκονται στο κόκκινο ή πορτοκαλί. Έγγραφα

5.Αμέσως μετά τα ονόματα θα δημοσιευθούν σε ΦΕΚ.

6.Ανάληψη υπηρεσίας θα γίνει 1η Σεπτέμβρη.

7.Οι δηλώσεις που θα γίνουν τώρα είναι για τους μόνιμους διορισμούς.Οι δηλώσεις για προσλήψεις αναπληρωτών θα γίνουν αργότερα.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 4.8 / 5. Αριθμός ψήφων: 6

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ