Αρνητικά τα υπόλοιπα 150 τεστ κοροναϊού στους εργαζόμενους του Δήμου Μαρκοπούλου. Επαναλειτουργεί ο Δήμος

214
5
(1)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Μαρκόπουλο, 8/9/2020

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Αρνητικά τα αποτελέσματα των τεστ για COVID-19, όλου του υπολοίπου προσωπικού του Δήμου Μαρκοπούλου, που εξετάστηκε χθες Δευτέρα 7-9-2020.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα των τεστ για COVID-19, όλου του υπολοίπου προσωπικού (150 άτομα) του Δήμου Μαρκοπούλου, που εξετάστηκε χθες Δευτέρα 7-9-2020.

Με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, ο Δήμος Μαρκοπούλου οργάνωσε και πραγματοποίησε χθες με δικά του έξοδα, εξέταση για Covid-19 σε όλο το προσωπικό που εργάζεται στο κεντρικό κτίριο (Δημαρχείο), στην Κοινωνική Υπηρεσία, στο ΚΕΠ, στην Τεχνική Υπηρεσία, στην Υπηρεσία Δόμησης, στη δημοτική Πλαζ, στην Υπηρεσία Ύδρευσης και στο Δημοτικό Υποκατάστημα στο Πόρτο Ράφτη.

Με τα παραπάνω χαρμόσυνα αποτελέσματα, ολοκληρώθηκε πλέον η αποτύπωση της πραγματική εικόνας της εξάπλωσης στο σύνολο του προσωπικού του Δήμου μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Μαρκόπουλο, παραλίγο σοβαρός τραυματισμός μαθητών σε δημοτικό σχολείο από ράβδο φωτιστικού που αποκολλήθηκε

Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση σε όσους συναδέλφους νόσησαν και ανακοινώνουμε την πλήρη επαναλειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Αριθμός ψήφων: 1

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ