Αρνητικά τα πρώτα τεστ στον Δήμο Μαρκοπούλου, τις επόμενες ημέρες τα τεστ σε όλο το προσωπικό

951
3.3
(6)

Αρνητικό το αποτέλεσμα του τεστ COVID-19 για τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου!

Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα του τεστ COVID-19 για τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, την οικογένειά του και στελέχη του Δήμου που είχαν πρόσφατη επαφή με τους προσβληθέντες, στο οποίο υποβλήθηκαν χθες Δευτέρα 31/8, αμέσως μετά την ενημέρωση για επιβεβαιωμένα κρούσματα στον Δήμο.

Αναμένουμε τις επόμενες μέρες το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που θα εξετάσει όλο το προσωπικό.

Σε απογοήτευση εκείνων που διέρρευσαν τις απαράδεκτες φήμες για το αντίθετο, ο Δήμαρχος χαίρει άκρας υγείας και διατηρεί υψηλότατο ηθικό.

Απευθύνει μάλιστα κάλεσμα να σταματήσει το “κυνήγι μαγισσών” και όργιο φημών, στο οποίο έχουν επιδοθεί κάποιοι, από την ευκολία της ανωνυμίας ή του καναπέ τους. Ο συγκεκριμένος ιός αποτελεί μια απειλή χωρίς διακρίσεις, που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε.

Αυτή είναι μια ώρα ευθύνης για όλους σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Ο Δήμος Μαρκοπούλου επέδειξε άμεσα τα αντανακλαστικά του, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, τόσο για την προστασία των εργαζομένων του, όσο και των δημοτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Απογραφή κτιρίων και πληθυσμού κατοίκων 2021

Ευχαριστούμε το συντονιστή ιατρό κ. Φάνη Γκίκα και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Καλυβίων, το οποίο ως Κέντρο Αναφοράς για τον κορονοϊό, υποδέχτηκε τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου και στελέχη του Δήμου για την άμεση διεξαγωγή των απαραίτητων εξετάσεων, σε συνθήκες απόλυτης εχεμύθειας και ανθρωπιάς.

Με την άψογη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων και του προσωπικού, ο Δήμος Μαρκοπούλου θα βγει και από αυτή τη δοκιμασία νικητής!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 3.3 / 5. Αριθμός ψήφων: 6

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ