Από 8/10 ξεκινούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Ακρόπολης. Διαδικασία για κρατήσεις

179
Δείτε όλες τις ειδήσεις του porto-rafti.gr και στο TWITTER κάντε κλικ στον σύνδεσμο: twitter.com/GrRafti
5
(2)

Σας ενημερώνουμε ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των σχολικών ομάδων, το Μουσείο Ακρόπολης εισάγει και καθιερώνει την υπηρεσία ηλεκτρονικής κράτησης (on line).

Για τη συμμετοχή των μαθητών/-τριών στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Ακρόπολης ή για την οργάνωση ανεξάρτητης σχολικής επίσκεψης, είναι απαραίτητη η εγγραφή και σύνδεση του σχολείου στην ηλεκτρονική υπηρεσία σχολικών κρατήσεων, που προσφέρεται από την επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείου:
https://www.theacropolismuseum.gr/el/content/mathites-kai-ekpaideytikoi

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου ξεκινούν στις 8 Οκτωβρίου 2019.

Οι σχολικές κρατήσεις ξεκινούν:

α) τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 για επισκέψεις από Σεπτέμβριο έως Δεκέμβριο 2019,
β) τη Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019 για επισκέψεις από Ιανουάριο έως Ιούνιο 2020.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 9000903 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9 π.μ. – 5 μ.μ. ή να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: schoolbookings@theacropolismuseum.gr.

Επίσης, στο Μουσείο διενεργούνται προαιρετικά Σεμινάρια Επιμόρφωσης για εκπαιδευτικούς όλων των σχολείων και των σχολικών βαθμίδων, τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί πριν από τη σχολική τους επίσκεψη. Τα Σεμινάρια έχουν θέμα «Ακρόπολη και Αναστήλωση» ή «Εκπαιδευτικό Υλικό για την Ακρόπολη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Σαρωτικές αλλαγές στην και στις τρεις τάξεις του Λυκείου

Περισσότερες πληροφορίες για τα Επιμορφωτικά Σεμινάρια παρέχονται από την ιστοσελίδα του Μουσείου www.theacropolismuseum.gr , στη θεματική ενότητα «Μαθητές & Εκπαιδευτικοί».

Για τη μετακίνηση των μαθητών/τριών που θα συμμετάσχουν ισχύουν οι διατάξεις της υπ΄αριθμ. 33120/ΓΔ4/28-02-2017 (Β΄ 681) Υ.Α. με θέμα «Εκδρομές-Εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών και μαθητριών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας».

Επίσης, σημειώνεται ότι η συμμετοχή των σχολείων στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Ακρόπολης, η οποία είναι προαιρετική, και η μετακίνησή τους θα γίνει χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Αριθμός ψήφων: 2

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ