Από τις υψηλότερες για την εποχή θερμοκρασίες έχουν οι παραλίες του Πόρτο Ράφτη. Δείτε γιατί

260
0
()

Η διαφοροποίηση του καιρού μέσα στον Νοέμβριο, έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που βιώνουμε όμως στις θάλασσες τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Σύμφωνα με στοιχεία της ιστοσελίδας meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών οι ελληνικές θάλασσες έχουν διατηρηθεί αρκετά θερμότερες από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Αυτό μάλιστα επιδρά και στην περαιτέρω ενίσχυση των φαινομένων που συνοδεύουν τις ατμοσφαιρικές διαταραχές και τα βαρομετρικά χαμηλά.

Τα στοιχεία σχετικά με την απόκλιση των επιφανειακών θερμοκρασιών της θάλασσας σε σχέση με τις κανονικές για την εποχή τιμές, δείχνουν ότι οι ελληνικές θάλασσες είναι αυτές τις ημέρες έως και τρεις βαθμούς θερμότερες από τις αναμενόμενες για την εποχή τιμές!

Με βάση τον χάρτη που δημοσιοποίησε το meteo.gr οι υψηλότερες θερμοκρασίες της θάλασσας, σε ό,τι αφορά τα παράλια της Ανατολικής Αττικής, παρουσιάζονται στα ανατολικά που βρέχονται από τον Νότιο Ευβοϊκό και μάλιστα από τον Σχινιά έως και την ευρύτερη περιοχή του Πόρτο Ράφτη!

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Άντεξε η Σάμος, 8 τραυματίες στο Βαθύ και 3 στο Καρλόβασι, σοβαρές ζημιές σε κτίρια. Αναθεώρηση στα 7 ρίχτερ

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ