Αναχώρησαν από Αγγλία οι μαθητές του Κολεγίου Αθηνών. Παραμένουν Αγγλία η μαθήτρια και ένας ακόμα μαθητής

155
Δείτε όλες τις ειδήσεις του porto-rafti.gr και στο TWITTER κάντε κλικ στον σύνδεσμο: twitter.com/GrRafti
0
()

Στο ξενοδοχείο μένει η μαθήτρια που είναι κόρη της 40χρονης η οποία έχει διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό, καθώς και ένας ακόμα μαθητής ή μαθήτρια. Κανένας από τους δύο δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα
Για το αεροδρόμιο Χίθροου από όπου αναχωρούν με ειδικά ναυλωμένη πτήση τσάρτερ για την επιστροφή τους στην Αθήνα έφυγαν λίγο μετά από τη 1 τοπική οι περίπου 100 μαθητές του Κολεγίου Αθηνών που επισκέπτονταν από τη Δευτέρα το Λονδίνο.

Στο ξενοδοχείο μένει η μαθήτρια που είναι κόρη της 40χρονης η οποία έχει διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται στην Αθήνα, καθώς και ένας ακόμα μαθητής ή μαθήτρια. Κανένας από τους δύο δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα.

Μαζί τους θα παραμείνουν δύο από τους συνοδούς της αποστολής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στη βρετανική πρωτεύουσα αναμένεται και συγγενείς τους από την Ελλάδα. Τα επόμενα βήματα θα καθοριστούν από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα οποία θα υποβάλουν οι βρετανικές υγειονομικές αρχές τη μαθήτρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Το lockdown εκτός από την επιβράδυνση της εξάπλωσης του κοροναϊού, επιβράδυναν και την μετάδοση της γρίπης

Αναμένονται τα αποτελέσματα από τις βρετανικές αρχές τα οποία για να βγουν θα χρειαστούν αρκετές μέρες. Τα παιδιά που θα επιστρέψουν θα μείνουν προληπτικά σε απομόνωση στο σπίτι τους για 14 μέρες. Θα ελεγχθούν εφόσον εκδηλώσουν συμπτώματα και βγει θετικό το αποτέλεσμα των δύο συμμαθητών τους.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ