Αναστολή λειτουργίας του Κ.Ε.Π. Μαρκοπούλου

51
Δείτε όλες τις ειδήσεις του porto-rafti.gr και στο TWITTER κάντε κλικ στον σύνδεσμο: twitter.com/GrRafti
0
()

Ανακοίνωση αναστολής λειτουργίας του Κ.Ε.Π. Μαρκοπούλου για το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 23/3/2020 έως και Παρασκευή 10/4/2020

Αναστέλλεται η λειτουργία του ΚΕΠ Μαρκοπούλου Μεσογαίας από Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 και τουλάχιστον έως και τις 10 Απριλίου 2020 λόγω ταυτόχρονων υποχρεωτικών αδειών ειδικού σκοπού φροντίδας τέκνων του προσωπικού του καθώς και υποχρεωτικών αδειών υπαλλήλων οι οποίοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες , σύμφωνα με την από 11-3-2020 πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΦΕΚ Α 55/11-03-2020) .

Όσον αφορά στη διαδικασία απογραφής στρατεύσιμων καθώς και στην ανανέωση δελτίου ανεργίας ΟΑΕΔ ή στην ανανέωση άδειας οδήγησης, υπάρχουν προγενέστερες σχετικές ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαρκοπούλου.

Επίσης , όσον αφορά στην διαδικασία της βεβαίωσης του γνήσιου της υπογραφής, αυτή μπορεί πλέον να γίνει ηλεκτρονικά από τον ενδιαφερόμενο μέσω φόρμας στην ιστοσελίδα https://www.gov.gr με χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet .

Τέλος, από Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 και έως την επαναλειτουργία του ΚΕΠ θα γίνονται παραλαβές εγγράφων κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και από 12:00 έως 13:00 για έγγραφα τα οποία είχαν αιτηθεί οι ενδιαφερόμενοι έως και 20-03- 2020 και εφόσον αυτά έχουν διεκπεραιωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Και ο Δήμος Μαρκοπούλου μεταφέρει το Άγιο Φως στις οικίες των Δημοτών και ζητάει να #μείνουμε_σπίτι

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας .

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ