Ανακοίνωση άρσης των μέτρων από τον Πρωθυπουργό στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (συνολικά, όχι αποσπασματικά)

179
0
()

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κος Στυλιανός Πέτσας κατά τη διάρκεια της πρώτης ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών μετά το Πάσχα, σήμερα στις 12:30, σε σχετική ερώτηση για το τι θα γίνει με τα σχολεία και την επαναλειτουργία τους μετά την επιβολή μέτρων εξαιτίας της πανδημίας κορονοϊού και για το αν θα επαναλειτουργήσουν και οι υπόλοιπες τάξεις και βαθμίδες της εκπαίδευσης πλην της Γ Λυκείου, απάντησε πως:

Το άνοιγμα των σχολείων είναι μια δύσκολη άσκηση, μια σύνθετη κατάσταση για την οποία χρειάζεται συνεκτίμηση των δεδομένων. Η ελληνική κοινωνία έχει την ιδιαιτερότητα της συνύπαρξης στην οικογένεια ηλικιωμένων, οι οποίοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, οπότε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για τη λήψη της οποιασδήποτε απόφασης. Η κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να προστατεύσει τις ευπαθείς ομάδες.

Ανακοίνωση των μέτρων από τον Πρωθυπουργό

Ο κος Πέτσας επιπροσθέτως δήλωσε πως οι αποφάσεις για τα μέτρα σταδιακής μετάβασης στην κανονικότητα θα ανακοινωθούν από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Στη Θεσσαλονίκη εκτάκτως ο Χαρδαλιάς. Τα μέτρα που θα ανακοινώσει σήμερα στις 19.00 ο Πρωθυπουργός

Ολόκληρο το σχέδιο μετάβασης Θα ανακοινωθεί δε ολόκληρο το σχέδιο μετάβασης και όχι αποσπασματικά.

Συμβολικό πρώτο άνοιγμα Υποθηκοφυλακείων – Ειρηνοδικείων

Επίσης ανακοίνωσε πως συμβολικά θα ανοίξουν την Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 τα Υποθηκοφυλακεία και τα Ειρηνοδικεία της χώρας για συγκεκριμένες διαδικασίες. Επίσης θα αποκατασταθούν και άλλες λειτουργίες της Δικαιοσύνης.

Πηγή: www.especial.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ