Ακόμα 7 απορριμματοφόρα απέκτησε ο Δήμος Μαρκοπούλου. Αισιοδοξία για ένα πιο “καθαρό” καλοκαίρι

48
0
()

Μαρκόπουλο, 14/6/2022

Επτά καινούργια απορριμματοφόρα στο Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Με επτά νέα απορριμματοφόρα ενισχύεται το έργο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Μαρκοπούλου!

Πρόκειται για ολοκαίνουργια οχήματα σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας που προστίθενται στο μηχανοκίνητο στόλο του Δήμου, σε μια συνολική, γιγαντιαία προσπάθεια ανανέωσης του εξοπλισμού.

Τα οχήματα παρελήφθησαν την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Ηλεκτροφωτισμού, κο Ιωάννη Αϊδινιώτη, παρουσία του Δημάρχου Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνου Δ. Αλλαγιάννη στο Αμαξοστάσιο του Δήμου.

Σε κοινή τους δήλωση τόνισαν τη σημασία του έγκαιρου σχεδιασμού και της διαρκούς και σκληρής δουλειάς, προκειμένου να επιτευχθεί ο συνολικός εκσυγχρονισμός της υπηρεσίας Καθαριότητας.

Μάλιστα, επισήμαναν για ακόμη μια φορά το γεγονός ότι η μάχη για την καθαριότητα του Δήμου μας είναι σκληρή και δίνεται καθημερινά από τους εργαζόμενους στα συνεργεία καθαριότητας, αλλά σε αυτή τη μάχη καλούμαστε όλοι να μετέχουμε προστατεύοντας το περιβάλλον.

«Τα νέα μέσα που αποκτήθηκαν αποτελούν εφόδια για την Υπηρεσία και την ακόμη δραστικότερη αναβάθμισή της» σημειώνουν ολοκληρώνοντας την κοινή δήλωσή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Νίκος Παπανδρέου αποθεώνει το "καλάθι του νοικοκυριού" ως έξυπνη, πετυχημένη πολιτική. Έρχεται εορταστικό καλάθι.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ