Αβέβαιο αν οι προσλήψεις αναπληρωτών στην Ειδική Αγωγή θα πραγματοποιηθούν έως τις 11 Νοεμβρίου.

344
0
(0)

Εγκύκλιο σύμφωνα με την οποία οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα πρέπει να καταχωρίσουν τα κενά που υπάρχουν σε Παράλληλη στήριξη και Ειδική Αγωγή έως την Τρίτη 8 Νοεμβρίου απέστειλε το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου πραγματοποιηθούν οι προσλήψεις των αναπληρωτών.

Έπειτα, οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα πρέπει έχουν να έχουν καταχωρίσει τα κενά έως την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων είναι αβέβαιο αν τελικά οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν έως τις 11 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΣΑΔ:

Πριν από λίγο το Υπουργείο έστειλε εγκύκλιο στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης με το οποίο ζητά να καταχωρίσουν τα κενά Παράλληλης Στήριξης και Ειδικής Αγωγής τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Νοεμβρίου.

Στη συνέχεια, οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα έχουν προθεσμία μέχρι και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου να καταχωρίσουν τα κενά αυτά.

Γίνεται προσπάθεια να πραγματοποιηθούν οι προσλήψεις στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, χωρίς, ωστόσο, να είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρουν.

Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε με νεότερη ανάρτηση.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Αριθμός ψήφων: 0

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ