Έρχεται το σχέδιο πόλης στα Γλυκά Νερά

142
0
()

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη λύνεται μία χωροταξική εκκρεμότητα 8 ετών που κρατούσε «ομήρους» 2,5 χιλιάδες ιδιοκτήτες σε περιοχή του Δήμου Παιανίας, οι οποίοι δεν μπορούσαν να διαχειριστούν και να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους.

Ειδικότερα, με απόφαση του κ. Πατούλη επισπευσθήκαν οι σχετικές διαδικασίες και, υπό το συντονισμό του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου χωρικού σχεδιασμού, πολιτικής γης και έργων αντιπλημμυρικής προστασίας Θ. Κατσιγιάννη σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, ολοκληρώθηκε η κύρωση της πράξης εφαρμογής του σχεδίου πόλης στη δημοτική κοινότητα Γλυκών Νερών «Βόρεια Γειτονιά» του Δήμου Παιανίας.

Τις ευχαριστίες του προς τον Περιφερειάρχη για την άμεση ανταπόκριση σε ένα πρόβλημα που χρόνιζε, εξέφρασε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης κατά τη συνάντηση τους στα γραφεία της Περιφέρειας, επισημαίνοντας ότι αίρεται το αδιέξοδο για χιλιάδες συμπολίτες μας.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο κ. Θ. Κατσιγιάννης και η Γ. Γραμματέας του Δήμου Παιανίας Φ. Τολούδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ζωντανεύει ξανά το ιστορικό εργοστάσιο της κλωστοϋφαντουργίας "Αιγαίον". Θα αξιοποιηθεί από την Microsoft

Μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη ανοίγει πλέον ο δρόμος για την αξιοποίηση των περιουσιών των ιδιοκτητών, αλλά και για τη δρομολόγηση έργων υποδομής που απαιτούνται για την ανάπτυξη της περιοχής.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ