Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου: Ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου με αφορμή τη Διεθνή ημέρα “Χαρίζω ένα βιβλίο”

64
Δείτε όλες τις ειδήσεις του porto-rafti.gr και στο TWITTER κάντε κλικ στον σύνδεσμο: twitter.com/GrRafti
0
()

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Μαρκοπούλου, με αφορμή τη Διεθνή ημέρα “Χαρίζω ένα βιβλίο”, διοργανώνει την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου για ηλικίες από 5 έως 85 ετών. H δράση θα λάβει χώρα στο 2ο Γυμνάσιο Μαρκοπούλου (Πόρτο Ράφτη), από τις 10.00 έως τις 14.00.

Για το λόγο αυτό, ζητάμε από τους μαθητές μας και τους γονείς τους, να προσφέρουν το βιβλίο ή τα βιβλία που έχουν διαβάσει και να τα ανταλλάξουν με άλλα την ημέρα της δράσης, εμπλουτίζοντας έτσι την αναγνωστική τους εμπειρία με ένα τρόπο ανέξοδο και γόνιμο.

Η συλλογή των βιβλίων θα γίνεται καθημερινά στα σχολεία του Δήμου μας, μέχρι και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου. Οι μαθητές θα μπορούν να δίνουν τα προσφερόμενα βιβλία στους δασκάλους τους. Τα βιβλία θα πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση (όχι σχισμένα, μουτζουρωμένα, γραμμένα κλπ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων για αύριο Παρασκευή σε δρόμους του Δήμου Μαρκοπούλου

Φέτος, με απόφαση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου μας, μέρος  των βιβλίων θα σταλεί στην Ολλανδία για να εμπλουτίσει την βιβλιοθήκη του Ελληνικού σχολείου του Ρότερνταμ (https://greekschoolrotterdam.wordpress.com/ ).

Ελάτε λοιπόν να γεμίσουμε το σχολείο μας με το βουητό της γνώσης! ”Γιατί τα βιβλία είναι οι μέλισσες που μεταφέρουν τη γύρη της γονιμοποίησης από το ένα μυαλό στο άλλο.”

 

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου

enosisyllgonmark.blogspot.gr  –  [email protected]

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ