Έλυσε το πρόβλημα των βουνών από κλαδέματα η Γλυφάδα. Πως; Χρησιμοποίησε κονδύλια από το ΕΣΠΑ

182
5
(2)

Ποτέ πια “βουνά” με κλαδιά στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της Γλυφάδας, χάρη στο νέο σύγχρονο εξοπλισμό που αποκτήσαμε και ήδη χρησιμοποιούμε στην πόλη μας!

Όσο γρήγορα κι αν τα μαζεύουμε τα κλαδιά, πάντα στοιβάζονται όταν μια κατοικία κάνει συντήρηση κήπου ή κλαδέματα κι έτσι και οι κοινόχρηστοι χώροι φθείρονται κι ο κίνδυνος ατυχήματος παραμονεύει.

Όχι πια !

Πλέον, η απάντηση δίνεται αποτελεσματικά.

Με ευρωπαϊκά κονδύλια που εξασφαλίσαμε, προμηθευτήκαμε ειδικούς πράσινους κάδους και ειδικό όχημα για την μετακίνησή τους, για την καλύτερη και πιο λειτουργική διαχείριση αυτού του καίριου ζητήματος για την ομαλή λειτουργία της πόλης μας.

Αποτέλεσμα;

Πλέον δεν θα δημιουργούνται στοίβες με κλαδιά στα πεζοδρόμια και στους δρόμους, αλλά θα μπαίνουν στον κάδο και θα τον απομακρύνει η υπηρεσία καθαριότητας, με τελικό προορισμό την ανακύκλωση των κλαδιών.

Έτσι, και τα πεζοδρόμια δεν θα έχουν ζημιές και τα μηχανήματα της καθαριότητας θα αξιοποιούνται σε άλλες εργασίες και πάνω από όλα θα λειτουργεί καλύτερα κάθε γειτονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Εις μνήμην του νεκρού φίλου τους συγκέντρωσαν χρήματα και δώρισαν ιατρικό εξοπλισμό Μ.Ε.Θ. σε νοσοκομείο

Αυτό θα το πετύχουμε όμως μόνο με τη συνεργασία όλων:

Όποιος επιθυμεί να συλλέξει ο Δήμος μεγάλα κλαδιά, να καλεί στο 15464 ή να υποβάλει το αίτημα στο Fix My City, για να έρθει ο κάδος.

Μόνο όλοι μαζί θα πετύχουμε πρότυπες λειτουργίες στην καθαριότητα της Γλυφάδας μας.

Σημείωση:

Τους κάδους τους προμηθευτήκαμε με ευρωπαϊκά χρήματα, όπως και άλλο εξοπλισμό στον τομέα της καθαριότητας, με συνολικό ύψος της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης περίπου 1.000.000 ευρώ.

Συνεχίζουμε.

πηγή facebook Μ.Μαντάλα από Γιώργος Παπανικολάου

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Αριθμός ψήφων: 2

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ