Έγκριση λειτουργίας επιχείρησης μαζικής εστίασης, επιχείρηση αναψυχής με μουσική σε κλειστό χώρο έως τις 03.00

501
0
()

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε

Στην εταιρεία «HELLENIC BLUE DEVELOPMENT IKE », με νόμιμο εκπρόσωπο την κ. Linda Elisabeth Dalcy Timisela, άδεια παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων ή μουσικής στερεοφωνικού συγκροτήματος μικρής ισχύος εντός του καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ & ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ», με διακριτικό τίτλο «NAKAL», που λειτουργεί σε κλειστό χώρο επί της
Λεωφ. Αυλακίου 100 στο Πόρτο-Ράφτη, μέχρι την 03:00 π.μ καθημερινώς για την χειμερινή και την θερινή περίοδο, χωρίς όμως να διαταράσσεται η κοινή ησυχία.

Η λειτουργία μουσικών οργάνων ή μουσικής στερεοφωνικού συγκροτήματος θα είναι χαμηλής ισχύος εντός του καταστήματος με κλειστές πόρτες και παράθυρα και με κατάλληλο ( αθόρυβο) σύστημα εξαερισμού της αίθουσας και κλιματισμού ώστε να μην δημιουργείται ηχορρύπανση στον περιβάλλοντα χώρο και η ένταση του ήχου δεν θα ξεπερνά τα 80 DB (Α) και για τις ώρες μη κοινής ησυχίας.

Δεν θα υπάρχουν ηχεία ή οποιαδήποτε άλλη πηγή εκπομπής μουσικής έξω από το κατάστημα, αποκλείουσα απολύτως την όχληση των περιοίκων και γενικά η λειτουργία του καταστήματος δεν θα διαταράσσει καθ’ οιονδήποτε τρόπο την κοινή ησυχία.

Απαγορεύεται η λειτουργία της μουσικής κατά τις ώρες κοινής ησυχίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Συνάντηση πραγματοποιήθηκε για τη κατασκευή αγκυροβολίου μικρών σκαφών στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη

Οποιαδήποτε παράβαση των όρων της παρούσης συνεπάγεται, σύμφωνα με τους όρους της ΥΔ Α5/3010/85 και της Αστυνομικής Διάταξης 3/96, εκτός της Ποινικής δίωξης και την αφαίρεση ή ανάκληση της παρούσης άδειας.

Εφόσον κατά την διάρκεια λειτουργίας του ανωτέρω χώρου διαπιστωθεί από υπαλλήλους της Δ/νσης Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής ή από Αστυνομικά ‘Όργανα ή από άλλα αρμόδια όργανα η υπέρβαση του ορίου της έντασης του ήχου, του ωραρίου, καθώς και των άλλων όρων, η παρούσα παύει να ισχύει και οι ανωτέρω χώροι υποχρεούνται να λειτουργούν χωρίς μουσική.

Η παρούσα άδεια είναι προσωπική και αμεταβίβαστη, πρέπει να τοποθετηθεί σε υαλόφρακτο πλαίσιο και να αναρτηθεί σε εμφανές σημείο του χώρου.

Η άδεια παράτασης ωραρίου είναι σε ισχύ για όσο χρονικό διάστημα ισχύει η άδεια λειτουργίας μουσικής.

ΑΠΟΦΑΣΗ

Αποφασίζει ομόφωνα

Τη Χορήγηση Άδειας Παράτασης Ωραρίου Μουσικής, στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας «HELLENIC BLUE DEVELOPMENT IKE», με νόμιμο εκπρόσωπο την Linda Elizabeth Dalcy Timisela, που βρίσκεται στην Λ. Αυλακίου 100, στο Πόρτο Ράφτη.

1) Το κατάστημα λειτουργεί με την υπ΄αρ. 1160541 γνωστοποίηση και θα επιτρέπεται η χρήση μουσικής εντός του ΚΥΕ, μέχρι τις 03:00 π.μ. με την προϋπόθεση ότι δεν θα διαταράσσεται η ησυχία των κατοίκων της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ψαροντουφεκάς για το μεγάλο ψάρι στον Καλό Γυαλό "Αυτό το ψάρι δεν πιάνεται με ψαροντούφεκο"

2) Απαγορεύεται η λειτουργία της μουσικής κατά τις ώρες της κοινής ησυχίας, όπως αυτές καθορίζονται από την ισχύουσα Αστυνομική Διάταξη.

3) Για τον εξωτερικό χώρο αφού εγκριθεί η εγκατάσταση ηχείων αναπαραγωγής ήχου, κατόπιν τεχνικής έκθεσης μηχανικού, και αφού έχει δηλωθεί στην γνωστοποίηση, θα επιτρέπεται η χρήση μουσικής – μουσικών οργάνων μέχρι τις 02:00 π.μ.

4) Ως θερινή περίοδος λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου και ως χειμερινή το χρονικό διάστημα από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου, σύμφωνα με την ισχύουσα Αστυνομική Διάταξη.

5) Κατά τις επιτρεπόμενες ώρες εκπομπής μουσικής, η μέγιστη ηχοστάθμη μέσα στο κατάστημα δεν θα ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 80 db.

6) Θα λειτουργεί με κλειστές τις πόρτες, τα παράθυρα και οποιοδήποτε φυσικό ή τεχνητό άνοιγμα και με κατάλληλο (αθόρυβο) σύστημα εξαερισμού ή κλιματισμού της αίθουσας, ώστε να μην δημιουργείται ηχορύπανση στον περιβάλλοντα χώρο.

Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 81/2020

Πηγή ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 18/8

ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ