Άμστερνταμ – Πως τα χρέη νεαρών πολιτών σβήνονται για να γίνουν χρηματοδότηση. Οι όροι του προγράμματος

19
0
()

Το Άμστερνταμ αναμένεται να εφαρμόσει άμεσα ένα νέο πρόγραμμα σχεδιασμένο για να ενισχύσει οικονομικά τους νέους σε ηλικία πολίτες.

Σύμφωνα με το NewsWeek, νεαροί πολίτες του Άμστερνταμ,της πρωτεύουσας της Ολλανδίας, θα μπορούν να ενταχθούν στο νέο «πρόγραμμα διαγραφής χρεών», κατά το οποίο τα οικονομικά βάρη των νεαρών κατοίκων της πόλης θα εξαγοράζονται από το δημοτικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, το οποίο με τη σειρά του θα τους προσφέρει πιστωτικό δάνειο με φιλικούς όρους.

Όπως αναφέρεται, το μεγαλύτερο ποσοστό του χρέους θα διαγράφεται ή θα εξαγοράζεται μόνο στην περίπτωση που ο πολίτης αναζητήσει εργασία ή συνεχίσει τις σπουδές του σε επίπεδο ανώτερης εκπαίδευσης.

Οι πιστωτές θα λάβουν 831 δολάρια κατ’ άτομο, ως αμοιβή για τη συνεργασία τους και τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Οι νέοι άνθρωποι που θα γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα ανακούφισης από τα χρέη, θα κληθούν να δημιουργήσουν ένα πλάνο για τις επόμενες επαγγελματικές / εκπαιδευτικές κινήσεις τους, μαζί με έναν ειδικό σύμβουλο και αν καταφέρουν να «πιάσουν» τους στόχους τους η τράπεζα θα διαγράψει ένα μεγάλο μέρος των χρεών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ξεκινάνε μετά από πολύ καιρό οι πρακτικές, κλινικές και εργαστηριακές ασκήσεις φοιτητών.

Τα χρέη δημιουργούν στρες και καθορίζουν το μέλλον των νέων – Το πρόγραμμα ως τρόπος αντιμετώπισης του

«Τα χρέη δημιουργούν στρες και στην περίπτωση των νέων ανθρώπων, τα χρέη συχνά καθορίζουν το μέλλον τους» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ολλανδή δημοτική σύμβουλος Μαρζολέν Μούρμαν, η οποία τόνισε πως «στην πλειονότητα τους, αυτοί οι άνθρωποι ξεκινούν τη ζωή τους από μειονεκτική θέση και καταλήγουν σε ακόμα χειρότερη. Για αυτό το λόγο σκοπεύουμε να τους βοηθήσουμε, ώστε να μπορέσουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα».

Σύμφωνα με τη στατιστική Αρχή του Άμστερνταμ, 34% των κατοίκων του Άμστερνταμ, αυτή τη στιγμή έχουν υψηλά χρέη, ενώ σχεδόν το 1 στους 4 άνθρωποι στην Ολλανδία «παλεύουν» να ανταπεξέλθουν στα χρέη των φοιτητικών δανείων.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ