Άλλη μία εξαιρετική διάσωση σκυλίτσας από την εθελοντική Φιλοζωική Ομάδα Μαρκόπουλο – Πόρτο Ράφτη

64
Δείτε όλες τις ειδήσεις του porto-rafti.gr και στο TWITTER κάντε κλικ στον σύνδεσμο: twitter.com/GrRafti

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στους εθελοντές της Φιλοζωικής Ομάδας Μαρκόπουλο- Πόρτο-Ράφτη  https://www.facebook.com/ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ-ΟΜΑΔΑ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ-138575499521272/, οι οποίοι έσωσαν μια σκυλίτσα από το μαρτύριό της.

Η σκυλίτσα που βλέπουμε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το petpet.news βρέθηκε δεμένη με σχοινί, χωρίς νερό και φαγητό, σε άθλια κατάσταση, πίσω από κάτι χαλάσματα όπου έμεναν Ρομά, στα νταμάρια Μαρκόπουλου. Ήταν γεμάτη αίματα, με παραμορφωμένο το στόμα της.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας:

Άλλη μια περίπτωση κακοποίησης ζώου που μας κάνει να νιώθουμε ντροπή για το ανθρώπινο είδος. Η σκυλίτσα βρέθηκε μισοπεθαμένη, δεμένη με σχοινί πίσω από τα χαλάσματα που έμεναν Ρομά, στα νταμάρια Μαρκοπούλου χωρίς νερό, φαγητό και στέγαστρο. Ήταν γεμάτη αίματα. Μάλλον ήταν έγκυος και από κάποια χτυπήματα, απέβαλε.

Το στόμα της είναι παραμορφωμένο από μια μάζα που βρισκόταν στα ούλα και έσταζε αίμα. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με κτηνιάτρους, για να την πάμε, χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά η λύση ήταν να την πάμε στο ΚΑΖ. Της παρείχαμε τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα πάντα με τις συμβουλές κτηνιάτρου, και αύριο θα της γίνουν εξετάσεις και θα αρχίσουν θεραπείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Γατάκι βρέθηκε με συρμάτινη θηλιά στο σώμα του. Έκκληση για υιοθεσία του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ