Οι μερες παρεα με τον ηλιο και την θαλασσα

Είναι κάποιες φορές  που δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο παρά μόνο να κάνεις μια βόλτα δίπλα στην θάλασσα μια ηλιόλουστη μέρα και η διάθεση σου αλλάζει αμέσως. Και πως να μην αλλάξει όταν από τη  μια στιγμή στην άλλη αφήνεις το τσιμέντο της πόλης και τους στρεσογόνους ρυθμούς της και βρίσκεσαι σε ένα μέρος που από τη μια άκρη στην άλλη περικλύεται από θάλασσα, ο ήλιος φωτίζει κάθε σημείο του  και το ήρεμο αεράκι σου θυμίζει ότι ναι πλέον έισαι στην εξοχή και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να αναζωογονηθείς πλήρως είναι απλώς να περπατήσεις και να απολαυσεις την βόλτα σου ,τ ίποτα παραπάνω.

Αυτή είναι η μαγική ιδιότητα που προσφέρει η φύση στον άνθρωπο, να τον ηρεμεί όταν είναι κοντά της χωρίς ο ίδιος να καταβάλει καμία προσπάθεια, το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να είναι εκεί, να είναι κοντά της και να μην χάνει την επαφή μαζί της.

Όλη η ακτογραμμή από τη  μια άκρη στην άλλη για να καλυφθεί με ένα ήρεμο περίπατο χρειάζεται γύρω στα 60 με 90 λεπτά αναλόγως τον ρυθμό που θες να εσύ να δώσεις.

Μια δοκιμή θα σε πείσει. 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *