Η κρυμμενη παραλια στον Καλο Γιαλο

Στην παραλία του Καλού Γιαλού υπάρχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό , κάτι που πολλοί κάτοικοι της περιοχής δεν γνωρίζουν πόσο μάλλον οι επισκέπτες από πολλές περιοχές της Ελλάδας που επισκέφτονται την περιοχή για να κάνουν τις βουτιές τους και να απολαυσουν το μπάνιο τους.

Το μυστικό είναι μια μικρή ιδιωτική παραλία η οποία έχει φτιαχτεί από την φυσική διαμόρφωση των βράχων στο πέρασμα των χρόνων. Βρίσκεται στο τέλος της παραλίας προς τα αριστερά με φυσικό όριο το μικρό λόφο με το πολύ πράσινο.

Αν θες να φτάσεις σε αυτήν με τα πόδια μπορείς να αφήσεις το αυτοκίνητο στο λιμάνι και να ξεκινήσεις μια όμορφη διαδρομή η οποία θα έχει διάρκεια 5 λεπτών. Όπως θα αφήνεις το λιμάνι πίσω σου από όποιον δρόμο και αν επιλέξεις κάποια στιγμή θα συναντήσεις ένα περίπτερο, ακριβώς απένταντι υπάρχει ένας πεζόδρομος , περπατώντας στον πεζόδρομο μετά από 100μ θα δεις στο αριστερό σου χέρι την θάλασσα, εκεί θα κάνεις μια αριστερή στροφή σχεδον 180 μοιρών και στην ευθεία σου θα αντικρίσεις μια μικρή ανηφόρα, ακριβώς εκεί βρίσκεται η μικρή παραλία κρυμμένη μέσα στους βράχους.

Θα χρειαστεί να περπατήσεις ανάμεσα στους βράχους για 4-5 μέτρα και έφτασες ακριβώς εκεί που δεν θα σε ενοχλήσει κανείς, εκεί θα είσαι μόνο εσύ και η παρέα σου , αυτή που θα επιλέξεις εσύ να έχεις μαζί σου.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις για να έχεις για όλη τη μέρα αυτήν την κρυμμένη παραλία δική σου είναι να έρθειςν σχετικά νωρίς, ειδικά το Σάββατο και την Κυριακή θα πρέπει στις 11.00 να είσαι ήδη εκεί 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *